mandag den 6. maj 2013

Sarah Bernhardt creme

Sarah Bernhardt creme smager rigtig lækkert i en lagkage især sammen med hindbærmousse:-) Jeg plejer at lave både lyse og mørke bunde som lægges sammen med et lag Sarah Bernhardt creme og et lag hindbærmousse - mums det smager fantastisk:-) På billedet er vist en kage med Sarah Bernhardt creme, to lyse bunde og en mørk dekoreret med hvid chokolademousse med hindbær.

Opskrift:

Passer til ca to gode lag i en alm. størrelse lagkage

2 dl piskefløde
75 g mørk chokolade

Fløden koges stille og roligt op i en gryde. Chokoladen brækkes i mindre stykker og kommes i den kogende fløde under omrøring. Lad koge let, mens der røres.
Stil cremen på køl, gerne til dagen efter. Piskes let op med piskeris - ikke for meget, så kan den skille. Klar til brug!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar